Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.Deze melding niet meer tonen
StatCounter - Free Web Tracker and Counter

Video- en geluidopnamen jazz en blues

TPODIUM_LOGOOp twee zondagmiddagen, 13 maart en 17 april, worden professionele video & geluidopnamen gemaakt van zes gerenommeerde jazzensembles en vijf bekende blues bands. Dat gebeurt in de theaterzaal van de muziek en Dansschool Amstelveen aan het Stadsplein. De sessies zijn toegankelijk voor publiek. De organisatie is in handen van Stichting Tpodium zijn.

Zondagmiddag is maart worden tussen 14.00 en 18.00 uur opnamen gemaakt van het Bernard van Rossum Quartet, Dirk Balthaus & Sietske, het Latineo Septet, Wimpe & Van der Zaal Quintet, Robert Rook Trio en Jwo Sharqi Blues.

Op zondagmiddag 17 april (ook van 14.00 tot 18.00 uur) komen de ‘Sunday Blues Trails’ aan de beurt. Dan spelen: Spijkerblues, Tons of Blues, Tons of Blues, Long Way Blues, MDA Blues Band, Midnight Rambler en Bluesweel.

De opnamen zullen ter beschikking worden gesteld aan de betreffende bands voor hun promotie. De landelijke Stichting Tpodium richt zich op de bevordering van live muziek voor een breed publiek en de ontwikkeling van meer podia waarop professionele muzikanten een plaats hebben. Het decor bestaat uit werk van de bekende kunstenaars: Bo Woody Winter en Ben Haveman. Entree: € 10. Leden en studenten € 7,50 (verkoop aan de zaal).

 

 

 

 

Lees ook:Tons of Blues weer in Alleman
Lees ook:Tons of Blues in Alleman
Lees ook:Wekelijks jazz en blues in wijkcentra
Lees ook:Bluesband St. Louis Slim in Alleman
Lees ook:Inschrijving voor popprijs is gestart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.