Verzekeren... vrolijk en kleurig? Ja, het kan!

Bij verzekeren denken we niet meteen aan kleur en vrolijkheid. Terwijl een goede verzekering er juist voor zorgt dat ú onbezorgder kunt leven.
 
Kunstenaar Ben Haveman
Sinds dinsdag 13 maart kunt u bij ons verschillende kunstwerken bewonderen van de Hoofddorpse kunstenaar Ben Haveman. Ben kenmerkt zijn werken allemaal met kracht, kleur, dynamiek en vrolijkheid. Zijn werk is nooit volledig abstract; er zijn altijd wel elementen te herkennen van mensen of dieren.
 
Expositie
In het gehele land zijn de schilderijen van Ben te bezichtigen. Hij ontvangt graag aandacht voor zijn werk. Vooral zijn dochter Patricia laat geen kans onbenut om zijn werk te promoten. Wij zijn in ieder geval erg blij met Ben zijn medewerking. Acht van zijn schilderijen zijn inmiddels bij ons opgehangen. Zo kunt u voortaan uw verzekeringen regelen en tegelijkertijd genieten van de kleuren en vrolijkheid van Ben.
 
Kom langs, geniet en maak kans
Wij nodigen u graag uit om de schilderijen te komen bekijken in onze winkel aan het Houtplein. Komt u vóór 1 augustus genieten van de expositie en laat u direct uw verzekeringspakket doornemen? Dan maakt u kans op één van de kunstwerken van Ben Haveman.
 
Maak direct uw afspraak 

 
Met vriendelijke groet,  

 
Dirk Sijbersma
Regiomanager Univé Haarlem

  • © 2012 Univé Regio+