Van:                                MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol [info@meerbusiness.nl]

Verzonden:                     dinsdag 1 februari 2011 11:40

Aan:                                ben.haveman@planet.nl

Onderwerp:                    Ondernemersnieuws Haarlemmermeer & Schiphol

 

Als u geen afbeeldingen in deze nieuwsbrief ziet, klik dan hier voor de online versie.

 

MeerBusiness logo

Nieuwsbrief MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

Januari 2011

 

Social Media

 

 

Agenda

30-01-2011
Spectaculaire performance bij galerie Sous-Terre Aalsmeer

02-02-2011
Uitnodiging MeerBusiness Kijkje in de keuken bij Deltabach Grafimedia en Easy Print

04-02-2011
Uitnodiging Sporten met ondernemers

05-02-2011
Uitnodiging 8e Kartdag Rotary Club ‘Haarlemmermeer van 1852’

08-02-2011
Lezing bij Kunst in de Polder over Leonardo da Vinci

10-02-2011
Dineren met directeuren

11-02-2011
Uitnodiging Sporten met ondernemers

In deze nieuwsbrief

 • Succesvolle Arts meets MeerBusiness
 • Uitnodiging Sporten met ondernemers
 • Korting bij Personal Trainer van HealthCity
 • Uitnodiging 8e Kartdag Rotary Club Haarlemmermeer van 1852
 • De borduurkoningin van MeerBusiness
 • Uitnodiging MeerBusiness ACADEMY: Netwerken? Ja, natuurlijk! Hoe natuurlijk is dat voor u?
 • Stem voor de SportToppers Publieksprijs 2010
 • Speciale sportactie: maand februari, Valentijn
 • Workshop: De kunst van het klikken in communicatie
 • VIP Card 2011 al ontvangen?
 • Honkballers van Pioniers op zoek......
 • Uitnodiging feest restaurant Joseph
 • Word partner of sponsor van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

 

Succesvolle Arts meets MeerBusiness

 Afgelopen vrijdag presenteerde Ben Haveman 100 van zijn schilderdoeken in het NH Schiphol Airport hotel. Beiden zijn Member van MeerBusiness. Tijdens deze groots opgezette openingsexpositie werd een geslaagde netwerkborrel georganiseerd waar velen kunstliefhebbers en ondernemers op af kwamen. Onze complimenten gaan ook uit naar het NH Schiphol Airport hotel aan de Kruisweg 495 te Hoofddorp en het hotelteam van Mike Steggerda (genenal manager) die voor een geweldige ambiance met heerlijke wijnen en prachtige kazen hebben gezorgd.

Kunstschilder Ben Haveman woont en werkt in Hoofddorp. Hij begon begin deze eeuw met kunstschilderen en al snel ontwikkelde hij een eigen aparte stijl die oogt als hedendaagse Cobra, met veel kleur, maar ook één met kracht, dynamiek en beweging, waarin vaak fragmenten van  mensen, vogels en dieren te herkennen zijn. De intense kleuren en complexe composities roepen bij de kijker spontane reacties op, zijn frisse en vrolijke werk blijkt erg populair. Ben heeft al vele exposities, publicaties en activiteiten achter de rug, zijn doeken hangen al in 7 Europese landen, alsmede Argentinië.  Daarnaast is hij ook actief met tekenen,  gedichten, song- en reclameteksten, filmscripts, oneliners en slagzinnen. Welkom in Hoofddorp, voor een goed  beeld is een bezoek aan het atelier aan te bevelen, immers deze website toont slechts voorbeelden en wisselt ook steeds van samenstelling. Open op woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle informatie: www.BENapARTe.nl Wilt u alle sfeerfoto's zien, KLIK HIER.

 

 

 

 

Uitnodiging Sporten met ondernemers

 Ondernemen is topsport. Daarvoor  moet getraind worden. MeerBusiness wil ondernemers daarbij graag helpen. Iedere vrijdagochtend  van 8.00-11.00 uur wordt er bij HealthCity Toolenburg te Hoofddorp het "Sporten met ondernemers" georganiseerd. Sportief bezig zijn en ook netwerken met andere ondernemers. Een perfecte combinatie. René Jansen, oud Nederlands zwemkampioen (al jaren trouw lid) zal hierbij zijn. Na afloop kunt u onder het genot van een kop koffie napraten over de workout.

Iedere MeerBusiness Member krijgt het eerste bezoek gratis !

Faciliteiten bij HealthCity; fitness, groepslessen, uitgebreid saunacomplex, diëtist, tennis, kinderopvang, restaurant/bar. Graag vooraf aanmelden bij: Sander de Goede, Clustermanager HealthCity West, Hoofdweg 871, 2131 MB Hoofddorp. Mail naar:  sdegoede@healthcity.nl

 

 

 

 

Korting bij Personal Trainer van HealthCity

 In verband met het grote succes van 'Sporten met Ondernemers' bij HealthCity Toolenburg, gaan we nog een stapje verder! Vanaf nu is het ook mogelijk om van Sandra Lohuis, de Personal Trainer van HealthCity, gebruik te maken. Sandra geeft 15% korting op haar uurtarief bij een minimale afname van 10 lessen. De lessen zijn in overleg met haar in te plannen, dus niet alleen op de vrijdagochtend. Een 1ste kennismaking is natuurlijk geheel vrijblijvend. Dus als je echt aan de slag wil met  je goede voornemen om nu af te vallen en fitter te worden, dan is dit je kans! Voor info: sandra@yorcoach.nl of 06-300 32 333.

 

 

 

 

Uitnodiging 8e Kartdag Rotary Club Haarlemmermeer van 1852

 De Rotary Club ‘Haarlemmermeer van 1852’ wenst u allereerst een heel voorspoedig, maar vooral gezond 2011 toe. Om het nieuwe jaar meteen maar goed te beginnen nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Rotary Kartdag die al 7 jaar een begrip is in de Haarlemmermeer. Deze achtste editie wordt gehouden op zaterdag 5 februari 2011 op de Silverstone baan in Zwanenburg. Evenals voorgaande jaren is fundraising het doel van deze dag. Dit jaar ´strijden´ we voor een school-project in Janga, Ghana, waar één van onze leden zeer nauw bij betrokken is. We zijn er dus zeker van dat alle opbrengsten hun bestemming zullen bereiken. Wilt u meer weten over dit project, bezoekt u dan onze website www.rc1852.nl

 

> Lees MeerBusiness

 

 

 

De borduurkoningin van MeerBusiness

 

Als bedrijf wilt u gezien worden, uw bedrijfskleding is uw visitekaartje, daarom bent u bij borduurduurstudio Nuance aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor het borduren van u logo op alle soorten bedrijfskleding, promotionele kleding en gerelateerde artikelen. Maar ook een borduring op een relatiegeschenk, cadeau bij een bijzondere gelegenheid, geboorte, huwelijk of zomaar, zullen een exclusief geschenk zijn. Een borduring heeft een exclusieve uitstraling en is duurzaam. Member van MeerBusiness. Borduurstudio Nuance vindt u aan de Waddenweg 53, 2134 XL Hoofddorp. T (023) 888 18 15. M (06) 317 44 036, info@borduurstudio-nuance.nl, www.borduurtudio-nuance.nl

 

 

 

 

Uitnodiging MeerBusiness ACADEMY: Netwerken? Ja, natuurlijk! Hoe natuurlijk is dat voor u?

 

MeerBusiness biedt via de MeerBusiness Academy u de gelegenheid uzelf, uw medewerkers en dus uw onderneming te versterken d.m.v. korte, praktische en betaalbare colleges over zaken die u in de dagelijkse praktijk meemaakt. En zoals u van MeerBusiness bent gewend tegen een acceptabel tarief.
Netwerken? Ja, natuurlijk! Hoe natuurlijk is dat voor u? (dinsdag 15 februari)
Stapt u makkelijk op een onbekende af? Hoe gaat dat met die –klik- , die zo belangrijk is voor een kans? Hoe pakt u dat aan? Wat vertelt u over uzelf en over uw bedrijf? Brengt u dat het gewenste resultaat? In dit college beleeft u via rollenspellen hoe u zelf op anderen overkomt. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Effectief netwerken gaat verder dan een avond opofferen voor een bijeenkomst!

De colleges worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur op een centrale locatie. Er kunnen 15 deelnemers per college deelnemen. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Lesmateriaal wordt bij aanvang uitgereikt. Het collegegeld bedraagt € 115,00 excl. BTW per deelnemer. Aanmelden via: info@meerbusiness.nl

 

 

 

 

Stem voor de SportToppers Publieksprijs 2010

 De genomineerden voor SportToppers 2010 zijn bekend. Een deskundige jury bepaalt nu waar de sportprijzen heen gaan. Aan u als bewoner van Haarlemmermeer te bepalen waar de Publieksprijzen naar toe gaan. Deze zijn ter beschikking gesteld door de gemeente Haarlemmermeer.
Stemmen alleen kan via www.hoofddorpeseocurant.nl. Klik op SportToppers 2010 om uw stem uit te brengen. U ziet dan het stemformulier met alle genomineerden per categorie. Kies eerst de categorie waartoe uw favoriet behoort. Als u een categorie heeft geselecteerd, breng dan één stem uit. Dat is dus of op een sporter, of op een team, of op een vereniging. Vervolgens vult u uw gegevens in. Klik op verzend naar Hoofddorpse Courant!

Tijdens de feestelijke bekendmaking van de prijswinnaars op maandag 28 februari krijgen de favorieten de publieksprijs overhandigd. Onder de stemmers worden tien toegangskaarten verloot die toegang geven tot de feestelijke avond in het raadhuis te Hoofddorp. De feestavond is alleen toegankelijk voor genodigden. Stemmen kan, alleen met dit stemformulier, vanaf vrijdag 28 januari tot en met zondag 13 februari 2011.

 

 

 

 

Speciale sportactie: maand februari, Valentijn

 

 
Medewerkers in uw organisatie die sporten via hun bedrijfsfitness abonnement, mogen gedurende de periode van 14 februari (Valentijnsdag) tot 28 februari gratis hun partner meenemen tijdens hun bezoek aan onze clubs. Indien uw werknemer geen partner heeft, mag er ook iemand anders worden meegenomen. Lianne Loef, Accountmanager HealthCity CompanyFit Regio West
06-15056644. E: lloef@HealthCity.nl* www.healthcity.nl

 

 

 

 

Workshop: De kunst van het klikken in communicatie

 

U verkrijgt inzicht in uzelf (u ontvangt een compact persoonlijk profiel) en u leert gedrag van anderen te herkennen en te begrijpen. Met de afstemmingstips van het DISC-model vergroot u uw  beïnvloeding, het levert meer begrip op in samenwerking en u bereikt betere resultaten in communicatie.

Uitvoering workshop:
Door: Heidy Peperkamp van dIgnA human Development i.s.m. MeerBusiness.
Voor: aangesloten relaties van MeerBusiness, maar ook niet-leden zijn welkom.
Datum: 3 maart, van 15.00 – 17.00 uur. Locatie: Restaurant Long Island, aan de Toolenburgse plas, IJweg 1270 Hoofddorp.

Aanmelding: stuur een e-mail naar info@dignadevelopment o.v.v. aanmelding Workshop DISC. Voor meer informatie: www.dignadevelopment.nl Of bel: 06-23363013. Sluitingsdatum: 25 februari 2011. Prijs: €  25,-- (excl. BTW)

 

 

 

 

VIP Card 2011 al ontvangen?

 

Word ook Member van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. MeerBusiness Membership, incl. gebruik VIP-Card: slechts euro 160,- excl. BTW per jaar.

· Tweewekelijkse nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten
· MeerBusiness VIP-Card voor extra voordeel
· MeerBusiness NetwerkParty
· MeerBusiness Golf Open   
· Netwerkborrels
· Netwerkmeetings
. MeerBusiness Centraal
· Koken met directeuren
. Dineren met directeuren
. Rijden met directeuren
· Thema-avonden
· Proeverijen
. Kerst Gala met de Grote Ondernemersprijs van Haarlemmermeer

Membership met vele duizenden euro's voordeel.  Vraag het Membership aan via: info@meerbusiness.nl

 

 

 

 

Honkballers van Pioniers op zoek......

 

 
  
Dit jaar geen Haarlemse Honkbalweek maar in Hoofddorp toch elke week weer tophonkbal; op de velden van Pioniers komt wekelijks de top van Nederland om te strijden voor een play off plek en voor de kampioen van Nederland; Al jaren behoort Pioniers tot de top van Nederland en MeerBusiness brengt u de relatiemanagement mogelijkheden graag onder de aandacht.

 

> Lees MeerBusiness

 

 

 

Uitnodiging feest restaurant Joseph

 

 

 

 

 

Word partner of sponsor van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

 


Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij duizenden ondernemers in de regio via MeerBusiness. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden: klik hier.

 

 

 

Presenteer uw bedrijf via "In the picture"
In de rubriek "In the picture" kunnen bedrijven zich presenteren op de website en in de nieuwsbrief van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. De website is uiteraard voor iedereen toegankelijk terwijl de nieuwsbrief wordt verspreid onder duizenden ondernemers in de regio Haarlemmermeer en omgeving. Mail naar: info@meerbusiness.nl

Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.

Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: info@meerbusiness.nl.

Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 9.500 ondernemers in de regio gestuurd. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 023-5556800. Mailen mag natuurlijk ook: info@meerbusiness.nl

Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik hier om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.

 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.