Van:                                MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol [info@meerbusiness.nl]

Verzonden:                     dinsdag 27 maart 2012 12:09

Aan:                                ben.haveman@planet.nl

Onderwerp:                    Ondernemersnieuws Haarlemmermeer & Schiphol

 

Als u geen afbeeldingen in deze nieuwsbrief ziet, klik dan hier voor de online versie.

 

MeerBusiness logo

Nieuwsbrief MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

Maart 2012

 

Social Media

Agenda

25-03-2012
Opening expositie Galerie en beeldentuin Sous-Terre

26-03-2012
26 tm 31 maart 2012 Afrikaweek in Haarlemmermeer

26-03-2012
Politiek Café VVD Haarlemmermeer

27-03-2012
Lezing over creatief werken in een vernieuwde oude omgeving

30-03-2012
Amsterdamse Avond

14-04-2012
14 april Discofeest in Claus

14-04-2012
90’s Now, dansen op nineties music in Duycker, relaties MeerBusiness gratis entree

16-04-2012
Koken met Directeuren Netwerkevenement (volgeboekt)

16-04-2012
MeerBusiness ACADEMY

18-04-2012
NETWERKEVENT Dineren met directeuren in DORINT (volgeboekt)

18-04-2012
Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

19-04-2012
InnerCircle 10+ bijeenkomst bij ISEC Nederland te Schiphol

21-04-2012
Nationale Open Golfdag op de Haarlemmermeersche Golfclub op zaterdag 21 april

21-04-2012
Zang en Vriendschap viert 80 jarig bestaan in De Meerse

28-04-2012
Uitnodiging 9e Kartdag Rotary Club ‘Haarlemmermeer van 1852’
In deze nieuwsbrief

 • Uitnodiging training: Koude acquisitie, hoe warm wordt u daarvan?
 • Audi-dealer Lexpoint in Hoofddorp levert eerste Audi Q5 Hybrid quattro
 • Uitnodiging wijnproeverij
 • Expositie Ben Haveman bij Unive Haarlem
 • Corendon kiest Karin’s choice
 • Uitnodiging presentatie Zonne-energie Haarlemmermeer
 • Uitnodiging Lezing over creatief werken in een vernieuwde oude omgeving
 • Nog enkele dagen en dan is het Pasen!
 • Uitnodiging 9e Kartdag Rotary Club ‘Haarlemmermeer van 1852’
 • Uitnodiging VVD Boottocht
 • Meld u gratis aan voor de grootste LinkedIn groep van Haarlemmermeer & Schiphol
 • Investeer in de Pier van Scheveningen
 • Dit jaar ook een sloep van de Zaak?
 • Mooie zeer ruime woning te koop of te huur
 • Doe mee aan het onderzoek
 • Loop mee: Feet for Food
 • 90’s Now, dansen op nineties music in Duycker, relaties MeerBusiness gratis entree
 • 14 april Discofeest in Claus
 • MeerBusiness Open 2012

 

Uitnodiging training: Koude acquisitie, hoe warm wordt u daarvan?

 MeerBusiness biedt u de gelegenheid, uzelf, uw medewerkers en dus uw onderneming te versterken. Het betreft korte, praktische en betaalbare colleges over zaken die u in de dagelijkse praktijk meemaakt.

Koude acquisitie, hoe warm krijgt u het daarvan? (maandag 16 april)
Het winnen van nieuwe klanten voor uw bedrijf is van groot belang. Hoe doet u dat? Hoe vaak wordt er bij u naar onbekende bedrijven gebeld om kansen te zien? Hoe hoog is die drempel? Ervaar in dit college niet alleen de techniek maar vooral de achterliggende motieven om wel of niet te bellen. En daarmee ook hoe u daar zo effectief mogelijk mee om kunt gaan! Voor uzelf, dan wel als motivator voor uw medewerkers. Interesse ? Mail naar: info@meerbusiness.nl

 

 

 

 

Audi-dealer Lexpoint in Hoofddorp levert eerste Audi Q5 Hybrid quattro

 

Goede ervaringen met zijn Audi A6 Avant maakten dat mr. drs. Edgar Hennis van Smithuijsen, Winters & De Vries advocaten voor zijn nieuwe auto weer bij Audi-dealer Lexpoint in Hoofddorp langs ging. Daar viel de keus nu op een unieke Audi Q5 Hybrid quattro. "Uniek omdat dit de eerste in Nederland is", meldt Lexpoint directeur Ton van der Horst met gepaste trots. Edgar Hennis is een echte autoliefhebber. Na Italiaanse, Franse en Zweedse auto’s vertrouwde hij bij de vorige aankoop op Lexpoint en Audi. "Eerlijk gezegd heb ik daar nooit spijt van gehad. Met die Audi A6 Avant heb ik in de afgelopen periode meer dan plezierig en vooral probleemloos gereden. Reden genoeg dus om bij de vervanging weer bij dit dealerbedrijf en automerk te gaan kijken. De Q5 spreekt mij aan vanwege zijn vormgeving, de hoge zit en de ruimte die je er in hebt. Door daarbij te kiezen voor deze hybride-uitvoering draag ik ook een steentje bij aan duurzaamheid. Wat mij persoonlijk enorm aanspreekt is het innovatieve karakter van deze auto. Dat past ook wel bij de manier waarop wij op ons advocatenkantoor iedere dag werken. Innovatief nadenken over de zaken waar je mee bezig bent. Dit is ook een auto die past bij ons werk. Hij is representatief, niet poenerig en je kunt er eigenlijk probleemloos bij iedere klant mee voor komen rijden. De keus voor Lexpoint als dealer is evident. Bij de vorige Audi was alles altijd piekfijn voor elkaar en daarmee bouw je samen aan een stuk vertrouwen. Voor mij is dat nog belangrijker dan het geld dat met een dergelijke aankoop is gemoeid. Daarbij kopen wij graag lokaal, omdat daar ook je werkgebied ligt en wanneer die mogelijkheid bestaat heeft dat altijd onze voorkeur. Tot slot willen wij met de aankoop het consumentenvertrouwen weer een duwtje in de goede richting geven", lacht Edgar Hennis.

 

Lees MeerBusiness >

 

 

 

Uitnodiging wijnproeverij

 

Graag nodigen wij jullie uit voor onze eerste proeverij van dit jaar in ons vaste ‘proeflokaal’, de volledig gerestylde Tapperij De Gewoonste Zaak, dinsdag 27 maart (VANDAAG DUS).

 

Zoals ieder jaar hebben wij in januari op de vakbeurs "Wine Professional" in de RAI vele nieuwe wijnen geproefd. De kwaliteit van een aantal hiervan heeft ons aangenaam verrast. Dus kom met ons de nieuwe wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Zuid-Afrika proeven. Voor iedere wijnliefhebber is er weer volop keus. Om je wijnkeuze vanaf nu nog makkelijker te maken hebben wij ons assortiment inzichtelijk op internet gezet. Ga hiervoor naar onze nieuwe webwinkel www.mijnlekkerewijn.nl

Wij ontvangen jullie graag op 27 maart vanaf 20.30 uur in Tapperij De Gewoonste Zaak,
Schoolstraat 11 in Lisse. Indien je het leuk vindt om bevriende wijnliefhebbers mee te nemen, dan zijn zij uiteraard van harte welkom.

 

 

 

 

Expositie Ben Haveman bij Unive Haarlem

 

Sinds 13 maart kunt u bij Unive Haarlem 8 prachtige werken bewonderen van de Hoofddorpse kunstenaar Ben Haveman. Zijn kleurrijke en vrolijke werken zijn voor velen een inspiratie.  Unive nodigt u graag uit om deze werken te komen bewonderen. Indien u wenst kunnen wij u verzekeringspakket eens doorlichten terwijl u van de kunst geniet. Komt u voor 01-08 langs maakt u kans op een prachtig werk van Ben.Kleuren, kracht en beweging zijn de belangrijkste elementen in de moderne schilderwerken van de kunstschilder Ben Haveman. Niet voor niets dat de kunstwerken direct vrolijke emoties oproepen bij de kijker. Zijn werken, waarin veelal vogels, dieren en mensen zijn verstopt, vormen een pronkstuk in iedere ruimte en blijven de kijker inspireren. Het talent om persoonlijke teksten en gedichten te koppelen aan schilderwerk, geeft het werk van Ben Haveman een uniek en persoonlijk karakter.

In relatief korte periode is Ben er in geslaagd om zijn kunst te plaatsen in verschillende galerieën (door geheel Nederland en in diverse Europese landen), in hotels (Golden Tulip, Dorint, Apollo Art België, Estherea hotel, NH hotels etc.) en in verscheidene interieurzaken (Alexandrium te Rotterdam, Modderman design te Leeuwarden, Siematic keukens). Een bijzonder project is de solo-expositie van Ben in de internationale treinen van Euro-Express. Maar ook in diverse uiteenlopende bedrijven (o.a. ABN AMRO, Regus International, ING) kunt u de kunstwerken van Ben Haveman bewonderen. Nu dus ook bij Unive Haarlem. Ben Haveman?Website: www.BENapARTe.nl?Email: ben.haveman@planet.nl ?Telefoon: 0031-(0)23 56 333 81??Video: http://www.youtube.com/user/benhaveman/videos

 

 

 

 

Corendon kiest Karin’s choice

 

Corendon verbreedt haar al ruime aanbod met de introductie van een geheel nieuw product: Karin’s Choice. Dit nieuwe label is bedoeld voor de individueel ingestelde reiziger die zoekt naar sfeervolle accommodaties op de mooiste plekjes. Karin’s Choice biedt kleurrijke quinta’s (landhuizen), boutique hotels, villa’s, ecoboerderijen en diverse andere unieke accommodaties in Turkije, Griekenland en Portugal. De website, www.karinschoice.nl, is vanaf vandaag in de lucht.
Waarom Karin? ‘Omdat de reiziger die niet houdt van massatoerisme en liever op een rustig terrasje in de zon geniet van de lokale keuken, nu heel gemakkelijk bij ons zijn ideale vakantie kan boeken’, legt de productmanager Tessa Klijsen van Karin’s Choice uit. ‘De naam Karin is bovendien een veelgehoorde, vertrouwd klinkende vrouwennaam in Nederland en internationaal herkenbaar’. Even helemaal weg van de hectiek van alledag en vanuit kleinschalige accommodaties de vakantiebestemming zelf ontdekken en beleven, dat is waar het bij Karin’s Choice om draait.De all-inclusive resorts van Alanya, Chersonissos en Albufeira laat Karin daarom links liggen. In plaats daarvan kiest zij voor authentieke plaatjes, zoals het ongerepte Akyaka aan de Egeïsche kust in Turkije, Sgourokefali op Kreta en Tavira aan de Algarve. Daar zijn de Portugese quinta’s, rustieke boerenhuizen en boutique hotels waar reizigers het land en haar inwoners pas echt goed leren kennen. Op Karin’s Choice staan op dit moment tachtig accommodaties. Het aanbod zal de komende maanden verder worden uitgebreid. De prijzen variëren per verblijf en land. De vliegreis en huurauto zijn altijd inclusief. Een 8-persoons villa met privé zwembad op Kreta of een sfeervol boutique hotel in Turkije of aan de Algarve boek je al voor minder dan 500 euro per persoon per week, inclusief vlucht en huurauto. Met één druk op de knop is via de website alles geregeld. Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden. Zie ook www.corendon.nl

 

 

 

 

Uitnodiging presentatie Zonne-energie Haarlemmermeer

 

 

 

 

 

 

Uitnodiging Lezing over creatief werken in een vernieuwde oude omgeving

 27 maart 16.45 uur – auditorium Pier K Hoofddorp. Voor: ZZP’ers, kleine en grote bedrijven, architecten, ontwerpers, marketeers en iedereen die zich wil laten inspireren door een frisse wind. Sprekers: Eric-Jan de Rooij en Gerard Comello van Lingotto. Lingotto staat voor het maken van goede gebouwen in een stedelijke context, multifunctioneel, flexibel en veranderbaar in de tijd.Voorproefje van het concept Kauwgomballenfabriek? www.lingotto.nl
Toegang gratis. Aanmelden via info@podiumarchitectuur.nl

 

 

 

 

Nog enkele dagen en dan is het Pasen!

 

Grijp dus deze kans om personeel en relaties eens op een leuke manier te verrassen. Een paasgeschenk is gegarandeerd origineel en wordt ook écht als een leuke, extra attentie gezien! Op het gebied van relatiebeheer dus het paasei van Columbus!Natuurlijk helpen wij u graag om dit met een persoonlijke touch aan te kleden.
Personaliseren, uw logo of een slogan toevoegen, er is wellicht meer mogelijk dan u denkt. Kijk eens even in onze webshop. We hebben hier ruim 100 geschenken voor u geselecteerd. Omdat het nog enkele dagen voor de Pasen is, adviseren wij u eerst even kontact met ons op te nemen m.b.t. de huidige voorraadpositie. Als u nog vragen of andere wensen heeft, horen wij dat graag! Bij ons is alles mogelijk! Met vrolijke Paasgroeten, Kadoburo, Noorderlaan 4, 2182 GZ  Hillegom. E: info@kadoburo.nl. T: 0252-62 69 21

 

 

 

 

Uitnodiging 9e Kartdag Rotary Club ‘Haarlemmermeer van 1852’

 

De 9e Rotary Kartdag, waarvoor wij u van harte uitnodigen, vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 april 2012 op de Silverstone baan in Zwanenburg. Velen van u zijn inmiddels bekend met dit jaarlijks terugkerende evenement, dat als doel heeft fondsen bijeen te brengen voor een goed doel. Dit jaar gaan de opbrengsten naar  Stichting Hulphond. Dat is een organisatie die honden opleidt om mensen met een lichamelijke beperking of epilepsie te helpen zodat zij een zelfstandig leven kunnen blijven leiden. Zo’n opgeleide hond kan wel 70 handelingen verrichten: van het helpen met aan- en uitkleden tot het openen van kastdeuren en –laden, het uit de wasmachine halen van de was, het betalen in winkels en het drukken op licht- en liftknoppen. De Stichting Hulphond kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers, sponsoren en financiële bijdragen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.hulphond.nl U kunt dit fantastische doel ondersteunen door één of meer karts te reserveren voor u, uw medewerkers en/of uw relaties. Wij streven ernaar om tenminste 15 teams, elk bestaande uit 6-8 deelnemers uit gerenommeerde bedrijven en instellingen uit de Haarlemmermeer en omgeving te kunnen samenstellen. Daarnaast wordt in de pauze de trekking verricht van fantastische prijzen, waarvoor u nu al loten kunt reserveren van € 2,-- per stuk. Mocht u dat willen, dan kunt u natuurlijk zelf ook één of meer prijzen beschikbaar stellen. De strijd begint om 13:00 uur (zaal open 12:00 uur) en eindigt rond 17:00 uur met de huldiging van de kampioen, gevolgd door het  traditionele buffet, waarna het evenement wordt afgesloten.

Dit sportieve evenement is een prima gelegenheid om;
> uw relaties en/of medewerkers een actieve en ontspannen dag te bezorgen;
> de teamgeest binnen uw bedrijf een positieve impuls te geven;
> andere ondernemers informeel te ontmoeten en uw netwerk uit te breiden.

De kosten voor deze geheel verzorgde middag bedragen, inclusief de sponsorbijdrage, € 995,-- per team (6-8 personen).

U kunt zich via e-mail aanmelden bij René Enthoven enthoven.rhm@hetnet.nl onder vermelding van:
- naam, adres en telefoonnummer van uw bedrijf of instelling
- aantal deel te nemen teams
- namen van de deelne(e)m(st)ers
- naam captain
- gewenst aantal loten (wellicht ook voor uw gasten)
- eventueel beschikbaar te stellen prijs

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met René Enthoven of Lisa Morsch: Telefoon: tijdens kantooruren: 023 5540876, buiten kantooruren: 0653 234707 of via email: enthoven.rhm@hetnet.nl

 

 

 

 

Uitnodiging VVD Boottocht

 

Op 11 mei a.s. organiseert VVD Haarlemmermeer een Sponsor Netwerk Boottocht over de Hoofdvaart. Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan deze tocht, waar we met een select gezelschap willen genieten van de Haarlemmermeer, uniek bekeken vanaf het water. Uiteraard doen we dit onder het genot van een hapje en een drankje. Doel van de tocht is om samen met raadsleden en wethouder tijdens de tocht en de afsluitende borrel met elkaar van gedachten te wisselen op een ongedwongen manier.Het programma stellen we als volgt voor:
• Vertrek per boot vanaf Hotel de Beurs 16.00 uur
• Boottocht naar Nieuw Vennep met onderweg een stop om de benen te strekken. Tijdens de tocht zorgen wij voor een drankje en een hapje.
• Aankomst Hotel de Beurs 18.00 uur
• Aansluitend een drankje ter afsluiting in Hotel de Beurs.

De kosten van deze boottocht bedragen 50 euro per persoon, een deel van de opbrengst zal naar de verkiezingskas gaan. Bij extreem slecht weer zorgen we voor een alternatief programma of een andere datum. U kunt zich opgeven voor deze tocht door 50 euro over te maken op rekeningnummer  ING 1315404 onder vermelding van Boottocht 11-5 en uw naam. Graag ook een bericht naar info@vvdhaarlemmermeer.nl  met uw naam of namen van de deelnemer(s) en factuuradres.

 

 

 

 

Meld u gratis aan voor de grootste LinkedIn groep van Haarlemmermeer & Schiphol

 Ik denk dat deze LinkedIn groep interessant voor iedere ondernemer is!
René Jansen, MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

 

Meld u hier gratis aan >

 

 

 

Investeer in de Pier van Scheveningen

 Ik heb al 10 jaar lang een projectmanagement bureau in bouw en civiel. Mijn expertise is het nemen van initiatieven, voorleggen een bestuurders en omzetten in realisaties. Zo zie ik bij de Pier een geweldige kans. Die zou ook benut kunnen worden door De Valk zelf. Met een investering van 15 mio, een (ver)bouwtijd van 4 maanden zie ik een geweldige oppertunity. Terugverdientijd van de 15 mio in 10 jaar. Daarnaast het rendement. Ik hoop op enkele effectieve reacties. Overigens ben ik er in mijn berekeningen er van uitgegaan dat van de Valk verkoopt aan een andere investeerder voor 1 euro. www.syntos.nl Dolf Geerts, 0641490425

 

 

 

 

Dit jaar ook een sloep van de Zaak?

 

U en uw werknemers hebben het gehele vaarseizoen 2012 een luxe sloep ter beschikking en varen onder uw "eigen" vlag…Olympia Charters heeft voor MeerBusiness ondernemers een nieuw en aantrekkelijk concept ontwikkeld voor de zakelijke markt, het Olympia Business Membership. Ingewikkeld is het niet, aantrekkelijk des te meer. Het gehele vaarseizoen hebben u en uw werknemers de beschikking over een ‘eigen’ bedrijfssloep: een luxe Seafury motorsloep, voorzien van uw bedrijfsvlag, ligt voor u klaar in onze haven direct aan de Kagerplassen. Alles is geregeld: ligplaats, onderhoud, verzekering, schoonmaken, brandstof en u kunt zelfs naast de sloep parkeren. In de nautische ambiance van onze haven en ontvangstruimte kunt u uw gasten verwelkomen en eventueel een kopje koffie of drankje nuttigen. Uiteraard hebben wij ook diverse mogelijkheden voor catering aan boord of eventueel wat suggesties voor onderweg. Kortom ons concept biedt u en uw werknemers: wel de lusten maar niet de lasten……

Als ook u bent uitgekeken op de "Skybox-van-de-zaak" of het dagje golfen is het Olympia Business Membership een aantrekkelijk alternatief. Geen betere klantenbinding dan een dagje varen over de Hollandse Plassen of door de grachten van Leiden. Geen unieker incentive dan medewerkers met een sloep-met-proviand het water op te sturen. Een ideale break tijdens uw vergadering of een fantastisch uitje met uw zakenrelaties, klanten, personeel of collega’s. Ongetwijfeld heeft u al geconcludeerd dat hier zakelijk gezien voordeel valt te behalen. Kom gerust een keer kennismaken op onze unieke locatie en wij spreken graag alle mogelijkheden met u door…….Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden die wij ook u kunnen bieden. Telefoon: 071-3010043 of stuur een mail naar info@olympia-charters.nl

 

 

 

 

Mooie zeer ruime woning te koop of te huur

 Open Huizen Dag op zaterdag 31 maart van 11.00-15.00 uur.( Tot 1 juli verlaagde overdrachtsbelasting). Fantastisch ruime, uitgebouwde LUXE 2^1 KAPWONING (Brandaris 100 te Hoofddorp) op eiland 9 in de gewilde wijk Floriande als "Woning vd maand" van Ringvaert Makelaars. De woning (bj ‘01) heeft een diepe zonnige achtertuin (Z/W) met terrassen direct aan ruime waterpartij en parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.  Vrij uitzicht aan voorzijde. Rustig gelegen aan eind van de straat met op loopafstand het natuur en recreatiegebied de "Boseilanden". Opvallend aan de woning is de wel héél riante woonkamer van ca. 100m2 en aparte ruime halfopen luxe keuken! Vloerverwarming, open haard, glasvezel, etc. Nabij (basis) scholen, uitvalswegen, recreatie en alle gewenste voorzieningen. Voor meer informatie klik op de onderstaande link of kijk op www.ringvaertmakelaars.nl Bellen kan ook 0252-620736.Voor een directe videopresentatie van het huis klik op de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=_oFXTbDzzCY&feature=youtu.be

 

Klik hier voor meer info>

 

 

 

Doe mee aan het onderzoek

 

Graag maak ik gebruik van mijn netwerk om je uit te nodigen om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek dat wij in samenwerking met de Universiteit van Tilburg starten op het gebied van Recovery. We leven in enerverende tijden. Technologieën zoals smart phones en tablets stellen ons in staat om 24/7 op de hoogte te blijven van alles wat met ons werk en onze organisatie te maken heeft. Enerzijds is dat een zegen: het stelt je in staat om je tijd flexibel in te delen, de ochtend met een 'clean slate' te beginnen en snel te kunnen reageren. Anderzijds kan het ook een vloek zijn: er blijft weinig tijd over om de batterij weer op te laden, de boel de boel te laten en echt bezig te zijn met alle andere dingen die belangrijk zijn in het leven.
 
Verschillende onderzoeken laten zien dat toenemende druk op medewerkers en management in combinatie met het op grote schaal beschikbaar zijn van technologische hulpmiddelen de grens tussen werk en privé, tussen werk en rust, doet vervagen. Dit doet onze gezondheid en ons functioneren (op het werk en thuis) mogelijk geen goed. Futsure Health (de onderneming waarin Orbis Vigor en Spaarne Prevent samenwerken) heeft een korte, laagdrempelige, online interventie ontwikkeld die zich richt op dit fenomeen. Samen met de Universiteit van Tilburg start nu een onderzoek naar de manieren waarop wij bezig zijn met ons herstel, het effect daarvan op bijvoorbeeld ervaren stress en de effectiviteit van de door Futsure Health ontwikkelde interventie. Ik wil je graag uitnodigen om aan dit onderzoek deel te nemen. De tijdsinvestering is zeer beperkt en het thema is uiterst relevant. Groeten Fred Ruigrok.
 
Meer informatie over het onderzoek kun je hier lezen.
http://www.orbisvigor.nl/images/informatiefolder%20recovery%20studie.pdf

Via de aanmeldlink kun je jezelf aanmelden voor deelname en de vragenlijst invullen tot 6 april. Aanmelden
http://orbisvigor.us2.list-manage.com/subscribe?u=68415192848e58205bc6fad13&id=f9235825c5

 

 

 

 

Loop mee: Feet for Food

 
 

 

 

 

90’s Now, dansen op nineties music in Duycker, relaties MeerBusiness gratis entree

 

Hoe lang is het nu al geleden dat u lekker met u partner een avondje heeft gedanst op jaren 90 hits? Mede namens MeerBusiness presenteert Duycker het lekkerste wat de jaren ’90 ons op muzikaal gebied te bieden hebben: 90’s NOW!  Gary Global en zijn extended AllStar Hitsystem schudden, mixen, stampen en roeren dwars door alle stijlen uit de jaren negentig: dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore: alles komt voorbij! Ook het 90’s videoarchief blijft maar groeien, dus ook deze keer is de 90’s NOW show tot de nok toe gevuld met platte clipjes, gave commercials, snelle filmshots en foute tv-series. Kom samen met je partner en beleef een heerlijk avondje uit! Meldt u aan met uw partner bij marijn@duycker.nl

 

Lees MeerBusiness >

 

 

 

14 april Discofeest in Claus

 

 

 

 

 

MeerBusiness Open 2012

 

 

Nog 3 plaatsen voor de masterclinic (zij die geen GVB startbewijs hebben).
Interesse om op deze dag in mei succesvol te netwerken? Stuur een mail naar:
info@meerbusiness.nl

 

 

 
Presenteer uw bedrijf via "In the picture"
In de rubriek "In the picture" kunnen bedrijven zich presenteren op de website en in de nieuwsbrief van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. De website is uiteraard voor iedereen toegankelijk terwijl de nieuwsbrief wordt verspreid onder duizenden ondernemers in de regio Haarlemmermeer en omgeving. Mail naar: info@meerbusiness.nl

Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.

Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: info@meerbusiness.nl.

Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 9.500 ondernemers in de regio gestuurd. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 023-5556800. Mailen mag natuurlijk ook:info@meerbusiness.nl

Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik hier om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.

 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.