Ben Haveman – interactieve bijeenkomst kunst & creativiteit

Dialogues House exposeert in januari en februari de kleurrijke werken van Ben Haveman. Zijn werken kenmerken zich door een frisse, vrolijke, krachtige dynamische & moderne stijl, welke perfect aansluit bij de uitstraling van Dialogues House.

We beginnen de middag met een korte introductie door Ben Haveman. Ben Haveman (Meppel, 1950) woont en werkt in Hoofddorp. Naast zijn functie bij de Inspectie Verkeer en Waterstaat is Ben al jaren voortdurend creatief bezig.

Ben vertelt tijdens deze bijeenkomst wat hem inspireert en neemt het publiek mee in de kleurrijke wereld van zijn werken door een korte, interactieve presentatie en rondleiding langs zijn werken te geven.

Naast het bewonderen van de kleurrijke expositie, zal Ben Haveman eenmalig speciale workshops begeleiden. Geen vastgelegd stramien of teamwork, maar bedoeld om jouw eigen creativiteit te
laten inspireren met behulp van een echte kunstenaar.

Voor wie?
Iedereen die affiniteit heeft met of geïnteresseerd is in de werken van Ben en daarnaast een middag zijn of haar creativiteit wil stimuleren. Er is de mogelijkheid te schilderen, te dichten of je reeds gemaakte werk mee te nemen en met Ben te bespreken.