GASTENBOEK

-
(213)
(93) Phil en Siem Schellens
Sun, 16 October 2011 15:09:37 +0000

Op bezoek bij onze vrienden Wolter en Anita Haveman viel ons oog onmiddellijk op hun
nieuwe aanwinst.
Een bijzonder schilderij dat ons erg aansprak.
Dit schilderij heeft ongetwijfeld ertoe bijgedragen dat de sfeer die middag optimaal was. Succes !!


(92) Patricia
Sun, 16 October 2011 15:09:28 +0000

Just a little note...
just to let you know how proud I am... :o)
Weer een mooie expositie in het vooruitzicht.
Ga zo doorrrr!!!
X Patricia


(91) Alberto Haveman
Sun, 16 October 2011 15:09:17 +0000

Lieve Ben,

Jouw schilderijen stralen liefde, blijheid en vrolijkheid uit, zoals jij Ben(t) en verder sluit ik mij aan bij de wijze woorden van je lieve en bijzondere dochter Brenda die ze jou schreef op 9 december 2006, fantastisch, vooral als je ernaar kunt leven!

Lieve groet en succes Alberto.


(90) Lex Tulfer
Sun, 16 October 2011 15:09:02 +0000

Hallo Ben,
Het kan zo informeel wel, zie ik, als ik de overige berichten lees.
Al snel na onze ontmoeting afgelopen vrijdag ben ik naar je site gegaan.
Meteen was ik onder de indruk van je werk.
Zou ik aanvankelijk niet zo`n liefhebber zijn van de stijl die je beoefent, hier echter word je gepakt door de kleuren en het lijnenspel.
Ook de zeggingskracht van een aantal werken spreekt me bijzonder aan.
Het is een heel eigen manier van expressie die erin schuil gaat ,die in staat blijkt je te laten zien wat niet meteen te zien is.

Lex Tulfer


(89) Anja van Diest
Sun, 16 October 2011 15:08:52 +0000

Hallo Ben,

Deze week was ik i.v.m. een vergadering met je collega"s bij TE Rail en zag mooie en gekleurde schilderijen hangen. Ik heb ze uitgebreid staan te bekijken en vroeg mij af wie al dit moois gemaakt had. Nu zag ik onderlaatst op de intranetsite van IVW onder het item "wist je dat?" jouw internetsite met de schilderijen die ik bij Rail ook had gezien. Leuk om te zien dat een collega zo creatief en kunstig bezig is. Ikzelf teken mandala"s met potloden. Ik heb er al eens aan gedacht om ook te gaan schilderen. Wie weet komt dat er nog eens van. Jawel!
Succes verder met al je creativiteit.

Met vriendelijke groet,
Anja van Diest


(88) Jan
Sun, 16 October 2011 15:08:43 +0000

Meppel, 29 april 2007,

Beste Ben, lieve Sonja en Patricia,

Een beetje ongewoonlijk om via deze Site een stukje in het gastenboek van BenAparte te schrijven over vrijdag jl. . De reden is dat ik geen SMS-er ben en derhalve langer met een bericht bezig ben dan dit schrijven te produceren. Daarnaast kan ik met een SMS bericht maar enkele woorden kwijt terwijl ik zoveel te melden heb.
Gijs en Simone hebben Betty en mij de dag van ons leven gegeven door van hun huwelijk een sprookjeshuwelijk te maken. In onze tijd was dat (nagenoeg) helaas niet mogelijk. Het feit dat er mensen zijn die dit op juiste wijze weten te waarderen en derhalve de positieve en lieve reacties niet onder stoelen of banken steken en ons persoonlijk meerdere malen op de dag aan hebben gegeven dat ze dit niet hadden willen missen al hadden ze ervoor naar Zuid Frankrijk moeten reizen hebben ons goed gedaan en dat geeft toch een heel warm gevoel.
In het bijzonder willen wij Patricia danken voor haar komst. Wat een lieve spontane meid hebben jullie daaraan. Daarnaast is deze zo attent dat zij mij per SMS liet blijken dat ze bijzonder trots was en ons dankte dat zij aanwezig mocht zijn. Dat is geweldig. Wil je haar daarvoor danken. Bovendien willen wij heel graag gebruik maken van haar uitnodiging. Daar komen wij later wel op terug. Attendeer je haar even op het geschreven woord in het gastenboek. Wat er ook gebeurt, wij vergeten dit nooit weer en zij kan altijd aankloppen voor support. Een fantastische meid.

Ben, ik wil je nog even wijzen op een nieuw atelier in Meppel (www.kunsthuisstijl.nl). Ik zal deze even bellen.

Groet,

Jan


(87) Wim van Haaften
Sun, 16 October 2011 15:08:19 +0000

Beste Ben,


Het moest er toch een keer van komen: een digitale reactie op jouw analoge kunst. Veelzijdig, in het oog springend, ruimte voor fantasie, positieve stimulans, origineel, maar ja, dat zijn slechts woorden die reeds lang geleden bedacht zijn. Jouw kunst is nieuw, jouw eigen en eigenlijk niet in woorden te vatten.

Jammer dat jouw kunstwerken niet meer de kantoren van de Toezichteenheid Rail van de Inspectie V en W mogen opluisteren: strakke, beklemmende en emotieloze regels tegenover creativiteit en de Kunst van het scheppen....

Je bent een bijzonder mens en een Kollega met een hoofdletter K, in goede verbindtenis met de grote K van jouw kunst.

Van mij mag het Rijksmuseum vast een wandje vrijmaken!


Wim van Haaften.


(86) Ruud Hiddinga
Sun, 16 October 2011 15:08:08 +0000

Hoi Ben en Sonja,
Ik ben weer even op jullie site geweest maar door tijdnood moest ik deze spoedig verlaten.Wel heb ik wat afdrukken gemaakt dit vanwege dat ik vanavond een vergadering heb en dit wil laten zien misschien kan er wat uitkomen voor een expositie.Ik bericht jullie nog wel over de resultaten.Ben ik vind dat jij niet stil zit en ik hoop op een doorbraak.Zeg tot spoedig RUUD.


(85) Patricia
Sun, 16 October 2011 15:07:59 +0000

Hahaha droog stel... Is die foto ook te koop? ;o)

Groetjes, Patricia


(84) Tineke Haveman
Sun, 16 October 2011 15:07:49 +0000

Hallo lieve Ben & Son!
Leuk dat je even spontaan langs kwam deze week Ben. "t Was ff weer gezellig! Volgende keer weer allemaal samen! Je site heb ik vandaag weer es bewonderd. Kijk er naar uit binnenkort meer van je werk t zien! Kus voor jullie beide, groetjes van ons,
Tineke Naam *
 E-mail
 Website

 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha